• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lipa V8 Max mediaplayer Android 8.1 tv box - 64 GB / 4 GB RAM - Kodi 18.5 & Netflix & Disney+ mogelijk

Mediaspelers
€ 79.9979.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.05
lees meer
Lipa V8 Max mediaplayer Android 8.1 tv box - 64 GB / 4 GB RAM - Kodi 18.5 & Netflix & Disney+ mogelijk
unknown

De box is enorm snel en heeft een gemakkelijke Android tv interface.

Processor en snelheid

De Lipa V8 Max beschikt over de nieuwe Amlogic S905X2 chipset, met 2.0 gHZ De rekenkracht van deze nieuwe CPU is enorm. Daarnaast beschikt dit model over een werkgeheugen van 4 GB. Als eindgebruiker beschikt u over een onwijs snel model. Zo zullen de pagina's snel geladen worden en zal de mediaplayer tijdens het kijken van media niet bufferen. Het model is ook bruikbaar voor gamen.

Besturing en opslag

De Tv box wordt bestuurd door Android 8.1. Dit systeem is voor iedereen makkelijk te bedienen. Daarnaast kunt u alles instellen naar uw eigen wens. Het model beschikt over een opslag van 64 GB. Hier kunt u dus genoeg foto's, video's en apps mee opslaan. Heeft u behoefte aan een groter opslaggeheugen? Dit model bezit ook een microSD connector. U kunt dus extra geheugen toevoegen met een microSD-kaart.

Beeld en geluid

De Lipa V8 Max kan een resolutie van 4K afspelen met 60 FPS (beelden per seconde). U kunt dus films, series en alle video's in 4K bekijken. Daarnaast ondersteunt dit model Dolby surround geluid. U kunt dus genieten van een surround system. Deze box zorgt er voor dat u maximaal kunt genieten van media.

Apps

Er staan standaard apps op de Tv box als de nieuwste Kodi, Netflix, Youtube, Miracast, Play store en nog veel meer. U kunt uiteraard gemakkelijk apps en games downloaden via de Play store of het internet.

Internet en in het pakket

U kunt de V8 Max verbinden met het internet via wifi, een internetkabel of een internet dongle. Verder hoeft u de box alleen maar aan te sluiten aan het stroom, te verbinden met uw televisie met de HDMI kabel en de Tv box werkt. In het pakket ontvangt u de Tv box, een adapter, de HDMI kabel, een afstandsbediening en een handleiding.

Met deze Tv box heeft u dus een perfecte en snelle mediaplayer in huis, ook nog bruikbaar voor gamen. U ontvangt een garantie van twee jaar.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box